div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Nolan North’un Destiny’deki ilk seslendirmesi

- Advertisement -

Peter Dinklage, Ghost’ın seslendirmesi için yerini Nolan North ile değiştiğinden beri, Bungie bize Destiny’in ilk kamera kayıtlarını gösterdi.

Ghost, yani sizin oyundaki dostunuz, Destiny için gelecek olan yeni pakette yani The Taken King’de daha fazla role sahip olacak.

Birçok kişi Dinklage’in robotik seslendirmeyi iyi yapamadığından dolayı çıktığını düşünüyor ancak Bungie, Dinklage’in Game of Thrones’teki karakteri, Tyrion Lannister’den dolayı zaman sorunu yaşadıkları için yollarını ayırdıklarını ve Nolan North ile işe başladıklarını bildirdi. Nolan North ise bize hiç yabancı biri değil aslında, Uncharted’daki Nathan Drake abimiz kendisi.

Yapımcı Bungie, oyun içindeki karakterin sesinin değişmesinden dolayı çıkabilecek sorunları engellemek için Peter Dinklage’in eski ses kayıtlarını, Nolan North ile baştan kaydetti. 15 Eylül’de gelecek olan The Taken King, zaten hali hazırda harika olan online shooter oyununa, yeni lokasyonlar, bosslar, yeni silahlar ve daha fazlasını katacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler