div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Norman Reedus: Silent Hills projesi devam etmeli

- Advertisement -

Oyunun yüzü olması beklenen ünlü oyuncu Norman Reedus, konu ile ilgili üzgün olduğuna ve oyunun hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu yapan açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarında, “Eğer siz de benim gibi bu karara karşıysanız, yalnız değilsiniz” şeklinde cümleler kullanan Reedus, yapımcı Hideo Kojima ve Guillermo del Toro’nun konuyla ilgili bir şeyler yapılabileceği konusunda hala ümitli olduğunu da ekledi.

Reedus’a göre Silent Hills harika bir projeydi, iptali de çok anlamsız. İnternet ortamında oyunun hayranları tarafından gösterilen ilgi ve gelen talepler halen canlıyken, başlamak üzere olan çılgın bir yolculuğun yarıda kalması onu oldukça üzmüş gibi gözüküyor. Ona göre, bu video oyununu oynamak, oyunun hazırlanış sürecinin bir parçası olmak kadar keyifli olacaktı, ancak proje binlerce kamera tarafından farklı açılardan çekilmiş proje resimleri ile beraber iptal edildi.

Son olarak, oyuncuların Silent Hills’ın iptali ile ilgili olumlu ya da olumsuz görüş ve fikirlerinin, yeni bir projeye katkı sağlayabileceğini söylüyor. Belki oyunun fonlanlaması için Kickstarter akıllara gelebilir, ne dersiniz?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler