div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Obsidian’dan yepyeni rol yapma oyunu: Tyranny

- Advertisement -

Dünkü Game Developers Conference’tan eski usül rol yapma oyunu severler için nimet çıktı.

Yapımcılığını Obsidian’ın, dağıtımcılığını ise Pillars of Eternity’nin de dağıtımını yapan Paradox’un üstleneceği izometrik fantastik rol yapma oyunu Tyranny, bu sene sonuna doğru PC, Mac ve Linux için geliyor olacak.

Obsidian ismini duyunca ağzı sulanmayanlar için şu listeyi yazıya eklemek yerinde olacaktır: Pillars of Eternity, Fallout: New Vegas, Star Wars: Knights of the Old Republic II.

Şu an sadece “teaser” aşamasında olan oyunun hikayesine kısacak değinelim. Obsidian’dan yapılan açıklamaya göre oyun dünyası iyilik ve kötülüğün çetin mücadelesine sahne oluyor ve sonunda kötüler kazanıyor. Şu noktada bile oyunun büyük bir kesim tarafından iştahla beklenmeye başlandığını söylemek yanlış olmaz. Lineer olmayan ve oyunculara kendini tekrar tekrar oynatmayı amaçlayan hikayesiyle oyuncuları ahlaki bakımdan gri alanda kalacak kararlar vermeye zorlama iddiasındaki oyunun söylendiği etkiyi yapıp yapamayacağını hep birlikte göreceğiz.

Haber: FRPNET – Can Ayas

Oyunun tanıtım videosu:

- Advertisement -

Oyunun ekran görüntüleri:

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler