div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Ornstein & Smough’u şimdi de Twitch alt etti!

- Advertisement -

Son zamanlarda speedrun’lar kadar Twitch kullanarak bölüm geçme ve ses komutlarıyla oyun bitirme gibi etkinlikler moda olduğu bilindiği gibi.

Benjamin “bearzly” Gwin adını daha önce duymuş olmalısınız. Daha önce Donkey Kong Bongo’ları ve Guitar Hero gitarı ile Dark Souls’u bitiren bu çatlak adam bu sefer aynı şeyi sadece ses komutları kullanarak başarmıştı, elbette çok daha fazla zorlanarak. Bu sefer tam 485 kez ölen Benjamin’in ölümlerinin yaklaşık dörtte birinden Ornstein ve Smough sorumlu.

Bearzly yaklaşık 111 kez öldükten sonra Ornstein & Smough’u alt etmeyi başardı lakin bongo’ları joystick gibi kullanmak yeterince zor gözükmediyse size yeni bir haberimiz var. Twitch üzerinden yazılan text komutlarıyla oyunun en zor boss’larından birini alt etmek gözünüze imkansız gibi gözükebilir, özellikle de çoğunuzun bu boss’u geçerken kaç saatini, hatta gününü harcadığını düşünürsek.

Kendi adıma konuşayım, aşağıdaki ekip benim gamepad ile başadığımdan daha iyi bir iş çıkartmış.

ornstein_and_smough_by_narox22-d86a4eq

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler