div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Otomobil katletme simülasyonu erken erişimde!

- Advertisement -

BeamNG.drive’ı deneme şansınız olmadıysa bile daha önce bir kaç videosuna denk gelmiş olmanız oldukça olası. Fazla uzatmaya gerek yok, steam’de erken erişime giren yapım şu haliyle bir otomobil yok etme simülasyonu olarak değerlendirmeye daha uygun.

BeamNG.drive her şeyden önce, her türlü oyun moduna uyarlanabilecek bir teknoloji demosu. Şu anki halini ele alırsak, sandbox moduna girerek aracınızı değişik şekillerde yok etmeniz için tasarlanmış pistlerde kah yokuş aşağı 180km hızla giderken bir kanalizasyon borusuna kösmek suretiyle, kah dev bir çekicin üstüne sürmek, kah 150 metreden aracı boşluğa bırakmak suretiyle oyunun eşsiz hasar modellemesinin sonuçlarını izlemeniz mümkün.



Oyunun her hangi bir hikaye veya senaryo modu haliyle yok. Oyunun şimdilik en büyük sorunu da ‘bittiğinde ne olacağı’ hakkında ne firmanın, ne de oyuncuların net bir fikrinin olmaması. Oyunun fizik motoru ve hasar modellemesi muhteşem ve bu kapasitenin değerlendirilmesinin en doğru yolu Rfactor gibi modların üzerine kurulabildiği bir platform olarak hayatını sürdürebilmesinden geçiyor bize kalırsa.



Deneme şansınız olursa ilk farkedeceğiniz şey araçların sürüş fiziklerinin son derece keyifli olduğu, haliyle bu detay ileride yarış, Destruction Derby veya Enduro türünde son derece keyifli modlar görmemiz ihtimalimizi arttırıyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler