div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Overwatch’ın betasına az kaldı

- Advertisement -

Blizzard uzun zaman sonra yeni bir oyun evreni yayınlıyor: Overwatch. Tabi ki, Hearthstone ve Heroes of the Storm gibi oyunlar yayınladı fakat bu ikisi önceki oyunlarının evrenlerinde geçiyor. Bu yüzden biraz meraklıyız. Bakalım Blizzard, ya da başka bir deyişle neo-Blizzard (2006-2007 sonrası Blizzard) neler yapacak.

Overwatch online bir FPS. İçerdiği karakter çeşitliliği sebebiyle oldukça ilgi çekici duruyor. Oyunun betası 27 kasımda oynanabilir olacak. Fakat sadece Kuzey Amerika için. Avrupa ve Asya için tarihler henüz belli değil. Bu konuda Blizzard‘ın oldukça eleştiri aldığını söyleyebiliriz. İnsanlar eleştirmekte haklı da. Kuzey Amerika’ya hep bir öncelik tanınıyor. Tamam öncelik tanınmasını anlayabilirim. Bu konuda bir sıkıntı yok fakat öyle davranıyorlar ki geri kalan serverları pek umursamıyorlar gibi bir görünüm oluyor (Gerçi sık sık bütün serverları çöküyor). Hatta Battle.net forumlarını takip ediyorsanız genelde moderasyon bile Kuzey Amerika kısmında daha düzgünken Avrupa’da bir özensiz. En azından bizler için de bir tarih verebilirlerdi. Sadece ‘Daha sonra’ şeklinde bir açıklama yapmak hoş değil.

Başka eleştireceğim nokta da betanın sadece Windows‘a açık olacak olması. Bir çoğunuz Mac OS kullanıcısı olmayabilirsiniz ama Blizzard bütün oyunlarını Apple‘ın işletim sistemi için de yayınlıyor. Genelde de Mac OS sürümleri az test edilmekten dolayı oldukça hatalı ve hantal oluyor. Betanın Mac OS‘u kapsamayacak olması bu konuda çok iyi bir haber değil.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler