div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Oyun dünyasında transfer sezonu bitmedi

- Advertisement -

Ubisoft’un önemli senaristlerinden ve özellikle Assassin’s Creed oyununun senaristliğini yapan Corey May, Ubisoft’dan ayrıldığını duyurdu.

Corey May, ayrılık ardından çok boşta kalmadı ve Certain Affinity adlı bir bağımsız firmada senaryo yönetmeni olarak tekrar sektöre döndü. Corey May, tüm Assassin’s Creed oyunlarında ve Prince of Persia: The Two Thrones’da senarist olarak güzel bir iş başardı diyebiliriz.

May’in geçiş yaptığı Certain Affinity, kendi serilerini geliştirmeyip başkalarının seriler üzerinde çalışan bir firma. Daha önce Call of Duty: Ghosts, Halo: The Master Chief Collection, ve Left 4 Dead gibi oyunlar için harita tasarlayan firma yeni departmanlar yarattığını söyledi.

Böylelikle bir devrin daha sonu geldi gibi gözüküyor. Ubisoft iyi bir senarist bulamazsa Assassin’s Creed’e veda etmek zorunda kalacağız.

Haberler

1 Yorum

  1. Zaten Ubisoft Ezio Auditore Da Frienze ile bu oyunu zirvede bırakmalıydı. Grafikler geliştirildi, oynanış geliştirildi ancak senaryo’yu yediler. Bir seri ilk oyunlarından bu kadar kopmamalı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler