div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Oyun içi satım alımdan nefret ediyorsanız yalnız değilsiniz. Kanye West sizinle!

- Advertisement -

Kanye West‘i durduramıyoruz. Takip ettiniz mi bilmiyorum ama kendisi en son Amerikan Başkanlığı’na aday olacağını söylemişti. Yapar, inanırız. Bu sefer de oyun dünyasına el attı. Son derece de haklı bir çıkış yaptı.

Screen Shot 2015-10-12 at 13.04.56

İlk tweetinde Kanye West çocuklar için yapılan oyunların içine gerçek parayla satın alma koyan bütün oyun firmalarına küfürünü sallıyor (Hak ettiler). İkincisinde ise bunun hiç mantıklı olmadığını, çocuklarına oyun oynamaları için verdikleri iPad‘te karşılarına sürekli bir satın almanın çıktığı söylüyor. Üçüncüsünde ve en çok katıldığımda ise eğer bir oyun 2 yaşındakiler için yapıldıysa keyif almalarına izin verin ve ailelerine de bir nefes aldırın diyor.

2 yaşındaki bir çocuğun iPad‘le oynamasının tartışmalı kısmını geçersek ünlü olası gelecek Amerikan Başkanı oldukça haklı. Sadece çocuklar için değil, herkes için artık umarım şirketler şu kan emici tavırlarından vaz geçerler. Yoksa Kanye‘nin gazabı onlarla olacak.

kanye-west-angry

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler