div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Oyun yapımcıları War Child Organizasyonu için oyun yapıyor!

- Advertisement -

Halo, Football Manager ve Total Wars serilerinin yapımcıları gibi birçok oyun yapımcısının katıldığı projeden gelen gelirler, War Child’a bağışlanacak.

The HELP adı altında oyun yapımcıları bir seri oyun çıkartıp bunları bir paket haline getirip HELP: Real War is Not a Game adında, 2016 Mart ayında yayımlayacak. Halo yapımcısı 343, I am Bread yaratıcısı Bossa, Total War serilerinin yapımcısı Creative Assembly, Football Manager yapımcısı Sports Interactive, Curve Digital, Hardlight, Hinterland, Spilt Milk Studios, Team 17 ve Torn Banner projeye katkı sağlayan stüdyolar.

Unreal, Gamemaker ve Unity’de projeye dahil ve kendi malzemelerini masrafsız olarak kullanıma açtı.

War Child’in amacı harika. Çok basit bir öncülüğü var: Hiçbir çocuk savaş başlatmamıştır bu yüzden hiçbir çocuk bir savaştan etkilenmemeli.

diye konuşan Sports Interactive’de Stüdyo Direktörü, Miles Jacobson şöyle devam etti;

Kongo Demokratik Cumhuriyetin’de eski çocuk askerler için kurulan rehabilitasyon merkezi olsun ya da Afganistan’da çocuklar için yardım sıraları oluşturmaları olsun ya da Suriyeli mülteci çocuklar için güvenli yer sağlamaları olsun, War Child dünyanın her yerinde savaşla yaşamaya zorlanmış çocuklar için daha iyi bir dünya yaratmaya çalışıyor.

Daha projenin bu kadar erken aşamalarında bu kadar çok stüdyo görmek gerçekten harika, umarım bu amaç için daha fazla stüdyo katılır ve hem eğlenceli bir şey yaparken hem de dünyada ki yardıma muhtaç çocuklar için daha farklı, daha güzel bir ortam hazırlayabiliriz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler