div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

PES 2014’ün sunucuları yakında kapanıyor

- Advertisement -

Konami’den gelen birbirinden güzel haberlere biri daha eklendi ve PES 2014’ün sunucularının Kasım ayında kapatılacağı açıklandı.

İlk olarak durumda çok bir gariplik yok, bilindiği gibi SCEE yakın zamanda Gran Turismo 5’in sunucularını kapattı, EA ise senelik olarak FIFA’nın iki önceki oyununun sunucularını kapatıyor. Ancak Konami’nin bu aralar oyuncular tarafındaki kredisi o kadar sınırı zorlamakta ki bu haberin öfke yaratacağına şüphe yok.

Hideo Kojima’nın adının Metal Gear Solid serisinin son oyunundan silinmesiyle başlayan, Konami çalışanlarından sızan “Bize toplama kampındaymışız gibi davranıyorlar!” haberleri ile devam eden süreçte Konami’nin tarihinin en iyi günlerini geçirdiğini söylemek zor. Buna şimdi de zaten bizi pek mutlu etmeyen ve futbol oyunları tarihinin en ilginç bazı bug’larına ev sahipliği yapan PES 2014’ün sunucularının 17 Kasım itibariyle fişinin çekileceği haberi eklenmiş durumda, haliyle hava zaten ağırken bu ne kadar akıllıca, yorumu size bırakıyoruz.

Ayrıca bu haberin PES 2016’nın 15 Eylül’de piyasada olacağı bültenleri ile aynı gün bizlere ulaşması da olayın başka bir eğlenceli yönü.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler