div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

PES 2016 sahiplerine Euro 2016 içeriği hediye!

- Advertisement -

Konami, PES 2016 oyuncularına UEFA Euro 2016 içeriklerini bedava olarak vermeye hazırlanıyor.

Pro Evolution Soccer 2016 severler için Konami’den bir jest geliyor. Bunun bir sebebi var tabi. Firma transfer paketlerindeki eksikler ve devasa gecikmeler sebebiyle oyuncuların bozulan asabını düzeltme gayretinde.

PES ekibi ise hayranlarını memnun etmekten her zaman mutlu olacağını, aynı zamanda Konami için Data Pack’lere tekrardan saygı ve güven kazanılması için yardımda bulunmaktan çekinmediğini ifade ediyor. Data Pack’lerin uzun bir gecikmenin ardından Aralık ayının başında gelmesi bekleniyor.

Her ne kadar UEFA Euro 2016 için henüz içerik çok net olmasa da Data Pack önümüzdeki senenin prestijli turnuvaları esnasında oyunun kullanıcılar ile buluşmasını sağlayacak ve bunu da ücretsiz olarak yapacak.

Konami’nin futbol ve global direktörü Erik Bladinieres ise, hayranlara yaşattıkları bu birkaç aydan dolayı oldukça üzgün olduklarını ve hatalarını düzeltmek için uğraştıklarını söylüyor. PES 2016’dan bahsetmemiz gerekirse, en iddialı futbol oyunlarından biri olarak, lisans sorunlarının üzerine bir de beklenen transfer ve diğer güncellemelerin gecikmesinden dolayı oyuncuları üzmeye devam etmekte.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler