div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

PewDiePie 10 milyar izlemeye sahip olan ilk kişi!

- Advertisement -

Youtube fenomeni PewDiePie 10 milyar izleme rekoruna ulaşan ilk kişi. Eminim öyle ya da böyle PewDiePie’dan haberiniz vardır. Yani, bahsetmeye gerek yok bile bence. Küfür etmek gibi olur bu herhalde. Bu yüzden hemen geçiş yapıyorum ve diyorum ki, İsveçli Youtuber Felix ‘PewDiePie’ Kjellberg, 10 milyar izleme rekoruna ulaşan ilk kişi.

Kjellberg kanalını 6 yıl önce kurdu. 2012 Aralık ayında ise oyun içi içerik yapan firma Maker Studios ile anlaşma imzaladı, ki şuan Maker Disney’e ait. Youtube’daki popüleritesi sürekli tartışma konusu olan Kjellberg kendisini Youtube’un merkezin de olduğunu söylüyor ve ne yaparsa yapsın herkesin ilgisini çektiğini söylüyor. Son zamanlarda 39 milyon takipçiye ulaşan Kjellberg 5 milyon takipçim olmasını tercih ederim diye ekledi.

Aslında her yıl tartışma konusu olmuş olan başka bir konu var Kjellberg hakkında. Ne kadar para kazandığı. Şimdi bunun detayına girmeyeceğim çünkü hiç gerek yok. Hatırlarsanız Cem Yılmazın Fundamentals gösterisinde Türk Halkı birisinin ne kadar kazandığı konusunda gerçekten çok meraklı olabiliyor. Ancak şunu söyleyebiliriz ki Temmuz ayı raporlarına göre yaklaşık olarak 7.5 milyon dolar kazanıyor ve bunun 4 milyonu reklamlardan geliyor. Bu rakam yıllık bu arada, kafayı yemeden önce söylemek istedim.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler