div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Pewdiepie Late Show’un konuğu oldu

- Advertisement -

Youtube‘un, oyun dünyasının belki de internetin en büyük starlarından olan Pewdiepie ününe ün katmaya devam ediyor. İsveç’li youtube yayıncısı ve oyuncu bu sefer de Stephen Colbert‘ın sunduğu Late Show‘a konuk olarak katıldı.

Önce bir kabul edelim mi hep beraber. Hepimiz bu adamı (Pewdiepie) kıskanıyoruz. Oturduğu yerden oyun oynayıp yayın yaparak milyon dolarları götürdü bu adam. Bir de üstüne dünya çapında şöhret sahibi oldu. Pewdiepie‘a karşı bir gıcığım yok (Tamam aslında biraz var) fakat bu durum canımı sıkmıyor değil.

Her neyse. Röportajda oyun dünyası ile ilgili çok bir konuşma geçmiyor. Biraz Pewdiepie‘ın şöhreti, biraz Youtube‘un nasıl kendi fenomenlerini yarattığı ve biraz İsveç’ce küfür var (Öğrenmek isteyen Pewdiepie’ın diğer video’larına bakabilir). Röportajdan Pewdiepie‘ın televizyon izlemediğini (Çoğumuz için geçerli artık sanırım bu) ve isminin nereden geldiğini öğreniyoruz. İsmi başta Pewdie‘ymiş (Lazer silahlarının çıkardığı efekt gibi diyor kendisi). Sonradan şifresini unutmuş ve peşine pie eklemiş. Yani, çok anlamlı olmasını beklemiyorduk zaten.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler