div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Phantomers güncellemeler ile gelişiyor!

- Advertisement -

Knight Online’ın Avrupa ve Amerika yayıncılık haklarını üstlenen NTTGame’in MMOFPS oyunu Phantomers’da Tam Sürüm öncesi önemli güncellemeler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde oyuna eklenen yeni haritalar, yeni silahlar ve aralarında Türk karakter Hakan’ın da bulunduğu 2 karakterin ardından Phantomers’da 14 Nisan tarihindeki sunucu bakımı ile birlikte heyecanla beklenen Yerden Silah Alma ve Oyundan Atma Oylaması içerikleri de oyuna ekleniyor.

Yeni eklenecek içerikleri oyuncuları ile birlikte kutlamak isteyen Phantomers ekibi birbirinden güzel 5 farklı etkinlik hazırladı. 14-17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinliklerde oyuncular şu an için oyunda elde edilemeyen silahların sahibi olacaklar. İşte oyuncuları bekleyen etkinlikler;

– Tecrübe Avcısı Etkinliği

– Klan Savaşı Ustaları Etkinliği

– Klan Savaşı Ölüm Ustası Etkinliği

– GM vs GM Etkinliği

– Bonus Tecrübe ve Altın Etkinliği

- Advertisement -

Ayrıca bahsettiğimiz güncellemenin ardından bazı oyuncuların yaşadığı optimizasyon ve lag sorunlarını da çözmek adına Nisan ayının sonlarına doğru detaylı bir çalışma yapılacağını ve hemen arkasında da oyuncular tarafından heyecanla beklenen PvE (Oyuncuya karşı yapay zeka) modunun oyuna ekleneceği belirtildi.

Phantomers’a yapılan güncellemelere bakıldığında Phantomers ekibinin, oyunun ilk dönemlerinden beri belirttikleri “oyuncularımızın önerileri ile Phantomers’ı şekillendireceğiz” söyleminin de arkalarında durdukları görülüyor. Çalışmaların devamını bekliyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler