div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Phil Spencer: ‘PS4 çok önde ve yakalayabileceğimizi düşünmüyorum’

- Advertisement -

Geekwire sitesinin düzenlediği Geekwire Summit etkinliğinde konuşan Phil Spencer konsolları ile birçok şey itiraf etti. Şu anda direkt Xbox One‘ın başında olan Phil Spencer daha önceden baştaki takımın bir parçasıydı.

Phil Spencer özellikle konsolun çıkısında oldukça hatalı davrandıklarını kabul etti. Phil Spencer‘ın röportajındaki açıklamalarından bazıları şunlar:

Sadık müşterilerimizin güvenini kaybettik. Bir çok Xbox fanı, üzerinde Xbox dövmesi olan insanlar bile Xbox One için yöneldiğimiz yol sebebiyle kendilerini dışlanmış hissetti. İnsanlar üzerinde Xbox One’ın oyuncular için değil Microsoft’un karı için yapılmış olduğu algısını bıraktık. Bir kere insanlar bir algıya kapıldı mı bunu değiştirmek zordur. Biz hala bunun için uğraşıyoruz. Bir çok kişi hala Xbox One’da kullanılmış oyunların çalışmayacağını düşünüyor

Phil Spencer konsolun bugün geldiği durumdan memnun. PS4‘ün açık ara önde olduğunu ve Sony‘nin bu konuda çok iyi bir iş çıkardığını biliyor. PS4‘ü geçebilecekleri konusunda şüpheli. ‘Biz artık kazanabildiğimiz kadar müşteri kazanmak istiyoruz. Motivasyonumuz PS4’ü geçmek değil‘ diyor bu konuda.

Röportajın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler