div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Pillars of Eternity’nin satışları tıkırında!

- Advertisement -

Yayımcı Paradox Interactive efsanevi Baldur’s Gate serisinin ruhani takipçisi olarak gözüken oyunun yarım milyon kopya sattığını açıkladı.

Belki ilk üç gününde sadece Amerika’da 1 milyon satan NBA 2K16 kadar etkileyici gelmeyebilir kulağa, ancak bahsi geçen oyunun oldukça zor, izometrik kameradan oynanan “hardcore” bir CRPG oyunu olduğunu düşünürseniz bu rakamın oldukça etkileyici olduğunu kabul edeceğinizi tahmin ediyorum.

Mart ayının sonlarında PC için satışa çıkan ve bizden de çok yüksek puan alan Pillars of Eternity’nin ilk DLC’si White March – Part 1 geçtiğimiz ay piyasaya sürülmüş ve eklentilerin devam edeceği açıklanmıştı.

Memnun edilmesi çok zor bir kitleyi kendinden geçirecek derecede güzel bir oyun olan ve Baldur’s Gate gibi bir oyunun takipçisi olmanın hakkını veren oyun, 2012 yılında başlattığı kickstarter’dan 4.5 milyon dolar gibi ciddi bir para kaldırmıştı. Ayrıca oyun üzerinden türetilen bir yan hikaye olan Pillars of Eternity: Lords of the Eastern Reach masaüstü oyunu da 2016 yılı içinde satışa sunulacak.

pillars-of-eternity-the-white-march-released

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler