div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Pip-Boy’u 3D yazıcıda basmak isteyenler buraya!

- Advertisement -

Defalarca haberini yaptığımız gibi Bethesda’nın Fallout 4 Pip-Boy Edition koleksiyon paketi şimdiden tükendi ve yeniden üretime alınmayacak.

Bu sadece tek bir anlama geliyor, bu paketi kısa süre sonra liste fiyatı olan 100$’ın çok üstünde fiyatlar ile karaborsada göreceğiz. Hemen umutsuzluğa kapılmayın, bir Fallout hayranı olan Yvo de Haas Pip-Boy’u 3D Printer’da yeniden yaratmanızı sağlayacak çok detaylı bir şema hazırladı. Tıpkı Bethesda’nın ürünü gibi bir android uygulaması ile telefonunuza bağlanan ve oldukça iyi gözüken 3D modelin yanıp sönen LED ışıkları bile mevcut! Üstelik model Pip-Boy 3000 Mark IV modeli, yani daha önce hazırlanan Pip-Boy 3000’lerden de farklı ve boyut anlamında çoğu telefona uymayacak olsa da Bethesda’nın modeli ile eşit boyutlarda bir model için de çalışmalarını sürdürüyor Haas.

Elbette Bethesda versiyonunun sahip olduğu teknik özelliklere sahip değil ama bedavaya üretebileceğiniz bir model için hiç de fena gözükmüyor, değil mi?

3D Print işleminde kullanabileceğiniz şemayı indirmek için: http://ytec3d.com/pip-boy-3000-mark-iv/

Biz haberi hazırladığımız sıralarda Haas’ın sitesi yoğunluktan çökmüş durumdaydı, muhtemelen düzelecektir gün içinde.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler