div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Planetary Annihilation: Titans çıktı!

- Advertisement -

Planetary Annihilation’ın geliştirilmiş versiyonu olan ve kendi başına çalışan Planetary Annihilation: Titans sessiz sedasız Steam’den satışa çıktı.

59tl fiyat ile Steam’de satışa çıkan ve ilk oyuna ihtiyaç duymayan Planetary Annihilation: Titans 5 Titan dahil 21 yeni ünite ile beraber geliyor. Bunun yanında oyuna alışma sürenizi oldukça kısaltacak olan yeni bir Tutorial, yeni bir oyun modu (Bounty) ve elden geçirilmiş haritalar da oyuna eklenmiş durumda.

Uber Entertainment tarafından 2012 yılı içinde Kickstarter’a çıkartılan oyun 2.2 milyon dolar gibi oldukça etkileyici bir rakama ulaştıktan sonra 2014 Eylül’ünde satışa sunulmuş, genel olarak vasat puanlar almıştı. Titans, ilk oyuna sahip olan oyunculara indirim ile sunulurken eğer 44.000 kickstarter destekçisi arasında isminiz varsa size bedava olarak sunulacak.

Supreme Commander’ın konseptini alıp çok daha ileri götürmek isterken çuvallayan ilk oyunun eksikliklerine iyi çalışmış mı, inceledikten sonra göreceğiz. Oyunun potansiyeli ortada ve oyuna alışma süresinin kısalması (-ki yeni tutorial geldi), çalışmayan yapay zeka ve berbat kullanıcı arayüzü üzerinde yapılacak çalışmalar bile oyunu hit statüsüne sokabilir.

Gerçek zamanlı strateji seviyorsanız buyurun, ilk oyuna sahipseniz de indirim varken mutlaka bu versiyonu edinin.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler