div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

PlayStation Plus’ın Nisan oyunlarından biri açığa çıktı!

- Advertisement -

Son zamanlarda Xbox Live Gold’un gerisinde kalmakla eleştirilen PlayStation Plus’ın Nisan listesinin açıklanmasına 20 günden fazla zaman varken, oyunlardan biri sızdı bile.

Konsolların online servislerinin artık gayrı resmi olarak zorunlu hale geldiği bir gerçek zira aynı koltukta oturmadığınız insanlar ile beraber oyun oynamanın başka bir yolu yok. Ödediğiniz ücretin bonusu olarak size sunulan bedava oyunlar da elbette çok fazla ilgi çekiyor.

İşte, Sony’nin ay sonunda duyuracağı Ps+ listesinde yer alacak oyunlardan bir tanesi, bir oyuncunun şansı sayesinde açığa çıktı.

Dün gece PSN üzerinden Dead Star’ı satın alan bir oyuncu, ertesi gün PSN’den oyunun Nisan ayında PS+ üyelerine hediye edilecek olması sebebiyle parasının iade edileceğini bildiren bir mesaj almış ve bunu da Twitter’dan paylaşmış.

Twin-Stick Shooter kategorisindeki Dead Star, 5 Nisan 2016 tarihinde Steam üzerinden de satışa çıkacak ve aldığı puanlar da hiç fena sayılmaz.

21610153428_34b233bb12_b

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler