div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Pokemon temalı partiye 4000 dolar ceza!

- Advertisement -

Hikayeyi duymuşsunuzdur, ancak olayın bu kadar büyümesini sanıyorum hiç kimse beklemiyordu.

Her şey Seattle’da oturan Ramar Larkin Jones’un Pokemon temalı bir parti planlayıp, bir afiş eşliğinde duyurması ile başladı. Aşağıda görebileceğiniz afişte Pokemon’un bilindik karakterleri Pikachu ve Snivy yer alıyordu ve ne olduysa da bundan sonra oldu.

Pokemon Company’nin avukatları “mülki hal ihlali var!” diyerek Jones aleyhinde yasal takip başlattıklarını açıkladılar ve şanssız Pokemon hayranı dostumuz da partiyi iptal edip afişi kaldırdı, biz de açıkçası olayın o noktada kapandığını düşündük, yanılmışız.

Pokemon Company dava konusunda ısrarcı olduğunu belirtti ve hak ihlali davasını geri çekmek için Ramar Larkin Jones’un 4000 dolar ceza ödemesi gerektiğini tebliğ etti. Jones’da gidip GoFundMe üzerinden bu olayı kitlelere duyurmayı seçti ve hikayesini anlattı.

Kendisini tanıtan Jones partinin gerçekleşmesinden bir gün önce kendisine cezanın tebliğ edildiğini ve 4000 dolarlık tutarı 45 gün içinde ödeyecek parası olmadığı için taksitlendirilmesini talep ettiğini, buna da olumlu yanıt alamayınca bu yola başvurmak zorunda kaldığını anlattı.

Olay yayıldıktan sonra ise Jones kısa süre içinde gerekli parayı toplamış gözüküyor. 3 gün içinde 111 kişinin yaptığı 4082 dolar bağış sayesinde Ramar Larkin Jones başına ciddi bir bela almaktan kurtuldu, bakalım Pokemon’dan yeni bir hamle gelecek mi?

144403607111

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler