div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Pokemon World Championship’e silahlı saldırı girişimi!

- Advertisement -

Geçen ay Pokemon World Championship’te toplu ateş açan iki silahlı saldırgan, Kevin Norton (18) ve James Stumbo (27) için şartlı tahliye kararı reddedildi.

Kevin Norton’un ve James Stumbo’nun şartlı tahliye kararının ret olması demek en az 4 ay boyunca hapis yatacakları anlamına geliyor. Tahliyeyi ret eden yargıç Thomas Horgan; “Bu bilgisayar başında öylece konuşan bir çocuk değil.” dedi.

Norton ve Stumbo dünya şampiyonasına saldırmak istemelerinin sebebi ise chat odasından süresiz olarak banlanmış olmaları. Ban sebebleri ise başka bir oyuncuyu tehdit etmek ve dalga geçmek. Bana tepki olarak Stumbo “Ah tamam o zaman cuma günü seni vurmaya geliyorum.” dedi.

İncelemeler halen daha devam ediyor ve iki saldırganın cezasının arttırılması için kanıt aranıyor. Suçlamaların arasında cyberbullying (internet üzerinden sataşma) ve toplu sivil insanı tehlike altına sokmak var. Suçlamalar ve kanıtlar 24 Eylül’de sonuç bulacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler