div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Prison Architect 1.25 milyonluk satıştan 19 milyon dolar elde etti!

- Advertisement -

Peki oyun yapımcısı Introversion’ın gelecekteki planları ne? Şirketin kurucu direktörü Mark Morris’in, 26 Eylül 3:30’da yaptığı açıklamaya göre Prison Architect 1.25 milyon adet satıp toplamda 19 milyon dolar gelir sağlamış, ve sağlamaya devam ediyor. 2010 yılında Introversion’a baktığınızda göreceğiniz şey kurucu direktör Mark Morris ile arkadaşı kurucu direktör Chris Delay’ın kaldığı olur. Koca şirkette sadece 2 kişi kalmışlardı ve yıkılmanın eşiğine gelmişlerdi. Şimdi ise diğer iki kurucu direktör olan (sanırım herkes kurucu direktör) Tom Arundel ve John Knottenbelt’inde geri gelmesiyle toplamda 16 kişilik bir ekip tekrar toplanmış halde. Ekibin şuan üzerinde harıl harıl çalıştığı şey ise Prison Archtiect’in sorunsuz bir şekilde 6 Ekim’de Erken Erişimden çıkıp tam sürüme geçiş yapmasını sağlamak. Ancak sonra ki planları ne?

Chris Delay’ın dediklerine göre aklında prototip olarak bir kaç fikir zaten mevcut ancak bu fikirler hakkında bir gram söz etmedi. Sadece gerçekleştirmek için doğru zamanı beklediğini ve şuanda odaklanmaları gereken şeyin Prison Architect olduğunu belirtti. Chris Delay, Prison Architect’te 5 yıldır çalışıyor ve sadece bir proje için 5 yıl harcamak gerçekten çok fazla. Mark Morris, Chris Delay’ı Prison Architect projesinden alıp yeni projeler yapmaya aktarmak istiyor ancak bunu yaparken’de geriye kalan takımın Prison Archtiect’i mahvetmemesini istiyor. Ayrıca Mark önlerindeki bir yıl boyunca Prison Architect’te sürekli güncellemeler getirip destek hattını en sağlıklı ve en hızlı şekilde sürdürmek istediklerini söyledi. Mantıklı bir karar çünkü Introversion’ın çıkış oyunu Prison Architect ve onları bataklıktan çıkaran oyun bu. Yani hit oyunları. Bu arada eklemek gerek, Introversion 15 yıllık geçmişe sahip bir şirket ve 15 yıl aradan sonra en sonunda bir hit oyun yapmayı başardılar, bunu kolay kolay çöpe atmayacakları kesin bu yüzden oyun hakkında gelecek olan güncellemeleri’de takip edeceğiz.

Introversion’ın şuan yaptığı şey Prison Architecte odaklaşacak olan bir takım oluşturmak ki destek hattını yüksek kalitede tutup aynı zamanda güncelleme getirmek. Ancak bunları yaparken aynı zamanda başka bir takım daha oluşturup yeni projeler üzerinde çalışmaya başlamak istiyorlar. Mark Morris bir sonraki proje için söylediği tek şey kesinlikle hapishaneler ve inşa etmek üzerine olmadığı. Yani Prison Architect’ten tamamen farklı bir şey göreceğiz ve kim bilir kaç sene sonra. Benden duymuş olmayın ama Mark Morris’in kendisi diyorki;

Önümüzdeki 15 yıl içinde belkide tek hit oyunumuz Prison Architect olacak.

Prison Architect 6 Ekim’de 19.99£’a satışa çıkacak. Çıktığı gün tam bir hikaye senaryosu olacak ve yeni bir Escape (Kaçış) modu olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler