div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Project Cars çıkış rekoru kırdı!

- Advertisement -

Slightly Mad Studios tarafından yapılan Project Cars, 7 Mayıs tarihinde piyasaya sürülmüştü. İki hafta önce yayınlanan oyun en çok satanlar listesinde birinci olmayı başardı.

Yeni yayınlanan Project Cars en çok satanlar listesinde birinci sıraya oturmakla birlikte oyunun distribütörü olan Bandai Namco’nun da 16 yıllık rekorunu kırdı. Bandai Namco’nun yayınladığı ve çıktığı ilk iki hafta en çok satılanlar listesinde birinci olan en son oyunu Ridge Racer Type 4’dü ve oyun 1999 yılında piyasaya sürülmüştü.

Bu haftanın en çok satanları arasında birinci sırada Project Cars bulunuyor ikinci sırada Wolfenstein: The Old Blood, üçüncü sırada Grand Theft Auto V, dördüncü sorada Mortal Combat X, beşinci sırada Final Fantasy X/X-2 HD Remaster, altıncı sırada FIFA 15, yedinci sırada Call of Duty: Advanced Warfare, sekizinci sırada Dying Light, dokuzuncu sırada Destiny ve onuncu sıradaysa Battlefield Hardline bulunuyor.

Ayrıca oyunun PC, SteamOS, PS4, Xbox One ve Wii U’ya çıktığını hatırlatmayı unutmayalım.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler