div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Project Genom ile tanışın!

- Advertisement -

Project Genom ismini daha önce bir oyun ismi olarak duymadığınıza eminim. Zaten şu an için oldukça ufak kitleye sahip olan bu oyun, kendileri de oyunsever olan küçük bir bağımsız yapımcı gurubu tarafından geliştiriliyor.

Project Genom yapımcıları kendi oyunlarını tanımlarken oldukça iddialı kelimeler kullanmaktan geri kalmıyorlar. Dünyadaki tüm bilim kurgu severleri için ideal MMO tecrübesini oluşturmak istediklerini belirtiyorlar. Dikkat çeken nokta oyunun kapalı alfa testine katılan oyuncuların geri bildirimlerine göre şekillenmesi olarak dikkat çekiyor.

Yapımcı ekibin açıklamalarına göre oyun free-to-play sistemi yerine pay-to-play sistemine sahip olacak. Yani oyunu oynamak için bire kere satın almanız yeterli olacak. Oyun yönetmeni Alex Sergeev’e göre free-to-play sistemi oyuncuların oyunların temel mekaniklerine ulaşmasını kısıtlıyor ve normalden fazla para harcamalarını sağlıyor. Sergeev, Project Genom’a, oyuncuların yalnızca bir kere para ödeyerek tüm oyun içeriğine ulaşacaklarının haberini verdi. Oyun yönetmeni Sergeev aynı zamanda oyunun şu anda kapalı alfa aşamasında olduğunu ve bu yılın son çeyreğinde oyunu erken erişime hazırlayacaklarını açıkladı. Yapılan son açıklamalar ise oyun yapımcılarının erken erişim versiyonu için pek çok fikri olduğu yönündeydi.

ddf526325bfc21d8259a641172f783f2

Project Genom, bilim kurgu temalı bir MMORPG olarak karşımıza çıkıyor. Ekolojik tahribata uğramış bir dünyadan canlı olarak kurtulan karakterleri oynayacağız. Oyunda pek çok yeni gezegen keşfedecek ve pek çok uzaylı türle karşılaşacağız. Bir bilim kurgu macerasına çıkacağımız Project Genom erken erişime Steam üzerinden açılacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler