div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Project Gorgon yeni ırkı Fae’yi tanıttı!

- Advertisement -

Topluluk fonlaması sayesinde pek çok yapımcı projelerini hayata geçirme fırsatı buluyor. Bu sayede oyuncular da fırsat verildiğinde toplumda orijinal fikirlere sahip pek çok insan olduğunu görmüş oldu. Elbette her yapım beklenileni veremiyor ancak yine de Kickstarter ve benzeri intrnet siteleri sayesinde güzel oyunlarla karşılaştığımız bir gerçek.

Project Gorgon da Kickstarter ile adını duyurmayı başaran yapımlardan biri. Kickstarter kampanyası hala devam ettiği için henüz oyun hakkında herhangi bir eleştiri yapmayacağım elbette. Ama oyun kampanyanın bitimine günler kala talep ettiği 20,000 dolarlık barajı geçerek 34,000 doları aşkın para topladı. Oyunun yapımcıları oyun için yeni bir ırkı Kickstarter sayfası üzerinden açıkladı.

Fae isimli bu yeni ırk senaryoya göre ırka ismini veren Fae isimli bir diyardan geliyor ve ölümsüz bir ırk olarak biliniyor. Bir kelebeği andıran kanatlara sahip bu ırk, bu kanatlar sayesinde havada süzülebiliyor. Sahip olduğu uzaylı genleri sayesinde iksirlerden ve yiyeceklerden daha fazla yararlanabiliyor. Dezavantajları ise kırılgan bir yapıya sahip olmaları ve savaşlardan çabucak zarar görebilmeleri olarak açıklandı.

Fae

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler