div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Prototype 1 ve 2’nin Xbox One macerası başladı!

- Advertisement -

Prototype serisinin remastered kervanına katılacağını daha önce söylemiştik. Nihayet Prototype 1 ve 2, Prototype: Biohazard Bundle adlı altında Xbox One için yayınlandı.

Prototype 1 ve 2 için çıkan tüm DLC’ler ile beraber Xbox Live’dan 49,99 $ dolara satın alınan bu pakette yok yok. Ancak bu HD düzenlemeden sonra oyunların performansı konusunda oyunculardan geri dönüşleri beklemekte fayda var.

Diğer bir kulaktan kulağa konu da bu oyunların muhtemelen PS4’e de çıkacak olması. Bunun için bir şey diyemiyoruz fakat bu remastered denilen yenilemeler bu kadar popülerken yakında zamanda oraya da bekliyoruz. Prototype 1, 7.38GB boyutunda, ikinci oyunda ise bu boyut 10.22gb’a yükseliyor ve oyunlar şu an sadece beraber satın alınabiliyor.

“Biz oynamak istiyoruz, nasıl ulaşacağız?” derseniz Xbox Live’dan bundle’a ulaşmak mümkün. Bu adresten bakabilirsiniz. İyi oynamalar, Alex’e iyi bakın.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler