div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Prototype ve Prototype 2 Playstation 4’e “gelebilir”

- Advertisement -

Özlediğimiz Prototype ve Prototype 2, Playstation 4’e “gelebilir”

Kanadalı Radical Entertainment şirketi tarafından geliştirilen ve 2009 bizlerle tanışan ilk Prototype’da Alexander J. Mercer isimli bir karakter ile şehrin altını üstünü getirmiştik. İkinci oyun ise ilk oyun kadar ses getirememiş, nasıl diyelim, pek sevilmemişti.

Alışılmışın dışında hikayesi ve refleks geliştiren oynanışıyla Prototype serisi hala oyuncular için unutulmazlar listesinde. Hayranları birinci oyuna yas tutturacak, ikinci oyunu unutturacak bir üçüncü oyun beklerken eski oyunlara dair yeni bir iddia ortaya atıldı. Söylenene göre iki oyun birden Playstation 4 için piyasaya sürülecek.

Bir Twitter kullanıcısının fark ettiği ayrıntıya göre ilk oyunun PS4 trophy’leri çoktan ortaya çıkmış durumda. Henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa bile bir oyunun trophy’lerinin bir yerlere ekleniyor olması oyunun oldukça gerçek olduğunun da bir göstergesi kabul ediliyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler