div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

PS3 ve Xbox 360 kullanıcıların Black Ops III’ü almadan önce bilmeleri gereken şeyler var!

- Advertisement -

Eğer PS3 ve Xbox 360 kullanıcılarındansanız Call of Duty: Black Ops III’ü almadan önce bilmeniz gereken bazı şeyler var!

Call of Duty: Black Ops III 6 Kasım’da PC, Playstation 4 ve Xbox One’a çıkarken, eski nesil es geçmeyerek Playstation 3 ve Xbox 360 için de aynı tarihte çıkacağı netleşti. Hatırlayacağınız gibi E3 Konferansında Playstation 3 ve Xbox 360’ın unutulmayacağını bu eski nesil platformlar içinde geliştirmeler yapılacağını açıklanmıştı. Fakat PS4, Xbox One ve PC için oyun 60 Fps desteği ve oyunun bütün içerikleri ile çıkarken eski nesli konsollarda 30 Fps hızında çalışacak. Hemen üzülmeyin oyunun hala en iyi Call of Duty deneyimini sunacak, en azından firmanın taahhüdü bu yönde.

Beenox ve Mercenary Technology tarafından geliştirilen PlayStation 3 ve Xbox 360 sürümlerinde ise senaryo modunun olmayacağı, tek seçenek olarak multiplayer ve zombi modu olacağı belirtilmişti hatırlanacağı gibi.

PS3 için 20 GB indirme ve 20 GB kurulum alanı isterken Xbox 360 için 7 GB yükleme alanı yeterli olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler