div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Punch Club – Dark Fist: O kediye ne oldu?

- Advertisement -

TinyBuild tarafından geliştirilen ve hiç hazırlıklı olmadığımız taraftan kroşeyi yapıştıran Punch Club’a bugün ücretsiz bir eklenti geldi, mobilden oynayanlar ise 10 Mart tarihini beklemek durumunda.

Oyuna 3 saatlik yeni bir içerik ekleyecek olan Dark Fist DLC’nin cevap vereceği en önemli hususlardan biri de ilk oyundaki kediye ne olduğu konusu…

İlk oyunu oynadıysanız veya Şefik’in videosunu izlediyseniz kediyi hatırlıyor olmalısınız, en azından boksörümüz kafasının yerinde olduğunu düşünüyor. İşte bu eklenti kediye ne olduğu ile de biraz ilgili, aşağıdaki teaser’da olayın bir bölümünü görebilirsiniz.

Sadece bu kadar da değil, Twitch Play entegrasyonu (Dövüşlerde iddiaya girebileceksiniz), Hardcore modu, PC’de başladığınız oyuna mobilde devam edebilme özelliği ve daha önce da söylediğimiz gibi 3 saatlik yeni içerik Dark Fist’te sizleri bekliyor.

Şimdiye kadar 250 bin adetten fazla satılan ve 2 milyon dolar hasılat yapan oyun, geçtiğimiz ay LEVEL dergisindeki incelememde de anlatmaya çalıştığım gibi 80’lerin sonundaki video kaset ve dövüş sporu filmleri çılgınlığına maruz kalmış insanlar için altın değerinde, kaçırmayın.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler