div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

PvE: Hazine Avcısı Modu Phantomers’ta!

- Advertisement -

PvE: Hazine Avcısı Modu Phantomers’ta!
Türkiye yayın haklarını NTT Game’in üstlendiği taktiksel MMOFPS oyunu Phantomers’ta güncellemelerin ardı arkası kesilmiyor. Yakın dönemde odadan atma oylaması, yerden silah alma özelliği, Hardcore modu ve Tower haritası gibi güncellemeler alan Phantomers’ta Tam Sürümün en büyük habercisi olan PvE: Hazine Avcısı Modu 9 Haziran tarihli sunucu bakımı ile birlikte oyuna ekleniyor.

dsa321312
PvE: Hazine Avcısı Modu’nda oyuncular takımlarını oluşturarak Arena içerisinde dalgalar halinde gelen yaratıklara karşı koymaya çalışacaklar. Zorlu yaratıklara karşı geçilen 4 dalganın sonunda da Antik Maya Muhafızı Huracan heybetli görünüşü ile karşımıza çıkacak. Huracan ile mücadele ederken sabırlı ve dikkatli davranmakta fayda olduğunu belirtelim. Bu aşamada sadece Huracan ile değil, tehlikeli tuzaklar ve ölümcül yaratıklar ile de aynı anda mücadele etmemiz gerekecek. Ama korkmayın; oyun içerisinde karşınıza gelen yaratıkları öldürerek toplayacağınız Oyun Puanları ile özel kutular çıkartabilirsiniz. Özel kutuların içerisinde canlandırma, toplu iyileştirme, bazuka, mini gun vb. birçok ekstra özellik sizleri bekliyor olacak. Mücadelenizde bu özellikler size büyük bir avantaj sağlayacak, fakat Huracan’a karşı bunlar da yeterli olmayabilir. Çünkü takımınızdaki bir kişinin yapacağı bir hata mücadelenizin sona ermesine sebep olabilmektedir. Bu yüzden takım olarak hareket etmekte fayda var. Eğer her şey isteğiniz şekilde gider ve Huracan’ı alt etmeyi başarabilirseniz birbirinden güzel ödüllerin de sahibi olacaksınız.

213124123
Oldukça heyecanlı, bir o kadar da eğlenceli bir oyun deneyimi sunmaya hazırlanan Hazine Avcısı modu hakkında hazırlanan tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca mod hakkında detaylı bilgi de burada.
PvE modunun yanı sıra 9 Haziran tarihli sunucu bakımı ile birlikte 2016 Avrupa Futbol Şampiyonasına özel hazırlanan Türk Milli Takım formalı karakterler Phantomers marketindeki yerlerini alacaklar. Futbol coşkusunu oyuncularına en iyi şekilde yansıtmak isteyen Phantomers ekibi düzenlediği Tahmin Etkinliği ile de grup aşamalarında gerçekleşecek 36 mücadeleye özel “Kim Kazanır” etkinliği düzenliyor. Etkinlik hakkındaki detayları da burada bulabilirsiniz.

321321
Phantomers ekibi oyuncularını tatmin edecek içerikler ve eklentiler hazırlamaya devam ediyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler