div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Quakecon’da yapılan kan bağışları 320 kişinin hayatını kurtardı…

- Advertisement -

Quakecon 2015 sadece oyunlarıyla anılmayacak.

Geçen sene olduğu gibi bu sene de kan bağışı standı açıldı. Bu sene yine açılmasının sebebi geçen sene katılımcının çok olması elbette. Geçen sene The Evil Within yapımcısı Bethesda’dan ilginç bir duyuru yapmış ve QuakeCon 2014’e gelenlerden gönüllü olmaları durumunda kan bağışı toplayacağını, toplanan bu kanların American Red Cross’a bağışlanacağı ve bir çok kan bekleyen hastaya umut ışığının sağlanacağını, kan veren oyunculara ise Chill Pack adı verilen bir içerik verileceğini duyurmuştu.

Bu duyuru sanırım gerçekten işe yaramış. Geçen yılki katılımcılar verdikleri kanlarla 320 kişinin hayatını kurtardı. Bunu açıklayan ise geçen sene gibi bu sene de etkinliği başlatan Bethesda Başkan Yardımcısı Pete Hines’dan başkası değil.

Oyun hikayeleri üretmek dışında iyi bir iş yapmaktan mutlu olduklarını açıklayan Hines, bu sene ve gelecek sene kan bağışçılarını arttırmak istediklerini ve bu kanlarla daha çok insana yardım etmek istediklerini söyledi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler