div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Qualcomm, Snapdragon Wear platformunu duyurdu!

- Advertisement -

Snapdragon Wear 2100 SoC; zarif tasarımları, uzun pil ömrünü, akıllı algıyı ve her zaman bağlantılı deneyimleri destekliyor.

Qualcomm, gelecek nesil giyilebilir cihazlar için yeni platformu Qualcomm® Snapdragon™ Wear ve tüketicilere giyilebilir teknolojiler alanında yeni ve zengin deneyimler yaşatacak ürün ailesinin ilk üyesi Snapdragon Wear 2100 SoC’u duyurdu.

Konuyla ilgili açıklamada bulanan, Qualcomm Technologies Ürün Yönetiminden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Raj Talluri, “Qualcomm Technologies, şu an Android ile çalışan giyilebilir cihazların çoğuna güç veren Snapdragon™ 400 işlemci de dâhil geniş ürün yelpazesi ile giyilebilir teknolojinin lideridir. Snapdragon Wear platformu ve Snapdragon Wear 2100 SoC’un gelmesi ile Qualcomm Technologies gelecek nesil giyilebilir cihazlarda zarif tasarımları, daha uzun pil ömrünü, akıllı algıyı ve her zaman bağlantılı deneyimleri mümkün kılarak bu teknolojide konumunu daha da güçlendiriyor. Bu avantajların; giyilebilir teknoloji dünyası içerisinde yer alan mobil, moda, spor ekosistemi içerisinde büyük rağbet göreceğini düşünüyoruz.” dedi.

LG Electronics Giyilebilir Teknolojilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı David Yoon ise “LG ve Qualcomm Technologies, geçen iki yıl içerisinde yaptıkları yakın işbirliği sonucu giyilebilir teknoloji dünyasına yön vermektedir. Bu işbirliği sonucu birçok akıllı saat ve çocuk saati geliştirdik. Qualcomm Technologies’in gelecek nesil giyilebilir teknolojisi ile ilgili planlarından memnuniyet duyuyoruz. Qualcomm Snapdragon Wear 2100 işlemci ile birlikte yeni işbirlikleri yapmayı planlıyoruz. Bu yılın sonuna doğru yeni ve inovatif kullanım imkânlar sunacak yeni akıllı saatlerimizi ve giyilebilir cihazlarımızı duyurmak için şimdiden sabırsızlanıyoruz.” şeklinde konuştu.

AT&T Mobility Nesnelerin İnternetinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Chris Penrose da açıklamasında şunları söyledi: “Giyilebilir cihazları insanların dikkatini çekti ancak bağlanırlık konusunda yaşanacak bir başarısızlık hayal kırıklığına yol açabilir. AT&T ve Qualcomm Technologies’in giyilebilir cihazları kullananlara sorunsuz deneyimler sunan bağlantılı giyilebilir teknolojiler konusunda aynı vizyonu paylaştıklarını Snapdragon Wear’in sunduğu yeni platform ile görüyoruz. AT&T’nin kendi NumberSyncSM teknolojisi de uyumlu akıllı saatleri telefon numaranıza bağlayarak tüm cihazlar için tek bir numara imkânı sunuyor.” dedi.

gsmarena_001

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler