div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Quantum Break’in çıkış tarihi Gamescom’da belli oldu.

- Advertisement -

Bugün saat 17:00’de Microsoft konferansıyla başlayan Gamescom’da ilk tanıtılan oyun Quantum Break oldu. Bir süredir merakla beklenen oyunun çıkış tarihi de merak ediliyordu. Tanıtımda yayınlanan videoda hem sinematik hem de oynanış kısmına dikkat çekildi. En heyecan verici haber ise Alan Wake ve Max Payne’in yapımcılarının elinden çıkan oyun 5 Nisan 2016’da Xbox One’a özel olarak bizlerle olacak.

Konferansta gördüklerimize bakarsak Quantum Break’in TV dizisi de yolda. Oyuna dair bazı detayları dizi aracılığıyla öğrenebileceğiz gibi duruyor. Bu bakımdan bakıldığında Quantum Break yalnızca oynanışa değil senaryoya da büyük önem vereceğini söylemek yanlış olmaz. Oynanış yönüne baktığımızda ise elbette zaman bükme olayının oynanış videosunda son derece havalı durduğunu söylemek yanlış olmaz. Aksiyonun oldukça bol olacağı bir oyun olan Quantum Break’in Gamescom videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler