div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Rainbow Six: Siege için antrenman platformuna buyurun: Art of Siege

- Advertisement -

Ubisoft’un sonbahar aylarını sallamasını beklediğimiz online taktik FPS oyunu Rainbow Six: Siege’in artık bir antreman platformu var.

Art of Siege adı verilen bu platform oyun mekaniklerini öğrenmeniz, haritalardaki kritik noktaları ezberlemeniz ve oyun içinde geliştireceğiniz stratejileri çalışabilmeniz için tasarlanmış ve şuradan kayıt olduktan sonra bunun ilk bölümü olan cephe eğitimine geçiş yapabilirsiniz. Eğer karşınıza çıkacak olan görevlerde yeterliliğinizi kanıtlar ve bir Call of Duty oyuncusu değil, bir Rainbow Six oyuncusu olmaya yatkın olduğunuzu gösteren Gold derecesini her beş senaryoda da kazanabilirseniz 24 Eylül’de başlayacak olan kapalı beta’ya erişim hakkı kazanacaksınız.

Tahmin edebileceğiniz gibi oyunda hızlı olmanız ve piksel avlar gibi mermiyi 0.01 saniye içinde rakibinizin beynine saplamanız değil, akıllı oynayarak ekibinizle beraber görevin hakkından gelmeniz isteniyor, bakalım ülkemizde ne kadar tutulacak?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler