div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Rainbow Six: Siege’de takım arkadaşını vuranın vay haline!

- Advertisement -

Online oyun tecrübelerimizin en tatsız tarafını oluşturan teamkiller’lara Ubisoft zerre tolerans göstermeyecek gibi gözüküyor.

Her oyuncunun gündelik perhizinde olmazsa olmazlar arasındadır Teamkiller’lar. Kendimden örnek vereyim, dün gece World of Warships oynarken geride kalan iki gemiden birisine doğru ağır yarlanmış destroyerimle tam yol ilerlerken, kendi takımımda olan ve benden çok daha yavaş hareket eden bir kruvazör üzerime ateş açıp batmama sebep oldu, kill sayısını 5’ten 6’ya çıkartmak için. Oyunda henüz oturmayan rapor sisteminin açıklarının da gayet farkında olmasının bunda etkisi tartışılmaz.

Bunun daha tatsızı elbette takım bazlı hareket etmenizi gerektiren Rainbow Six: Siege’in betasında başımıza geldi birkaç kez bildiğiniz gibi. Bu durum maalesef rahatsız edici bir seviyeye ulaşmış durumda ve Ubisoft gelen bir soru üzerine de teamkiller’lar için bazı planları olduğunu ve bu beyhudelerin oyunun çıkışını berbat etmesine izin vermeyeceklerini açıkladı.

Biz duyurmuş olalım, kalıcı veya uzun süreli banlanma riskine girmeyin arkadaşlar. Forumlarda ciyak ciyak bağırsanız da duyan olmaz daha sonra.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler