div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Razer Blade Türkiye’de!

- Advertisement -

Razer, Dreamhack 2015’de yaptığı bir duyuruyla, bol ödüllü oyun sistemlerinin satışına Avrupa’da da başlayacağını duyurdu. Böylece Razer’ın klavye, fare, kulaklık gibi ekipmanlarının ve Nabu, OSVR gibi giyilebilir teknoloji cihazlarının yanısıra “dünyanın en iyileri” arasında yer alan sistemleri Avrupa’daki oyuncu kitlesine de ulaşmış olacak. Razer sistemlerinin Avrupa satışı 10 Aralık’ta Razer’ın online mağazası Razerzone’da başlayacak.10 Aralık’ta Razer’ın Avrupa satışına çıkan ilk sistem ürünü 14-inch Razer Blade laptop olacak. Blade çıktığı günden bu yana dünyanın en iyi dizüstü oyun bilgisayarı sayılıyor ve 2015’de de pek çok medya kuruluşu ve teknoloji fuarları tarafından “yılın en iyisi” seçildi.

Aralık’ta çıkacak yeni 256 GB ve 512 GB QHD+ Razer Blade ile 256 GB full-HD Razer Blade seçenekleri oyuncular için güzel bir yılbaşı sürprizi oldu.

Razer’ın CEO’su ve kurucu ortağı Min-Liang tan, Razer Blade’in Avrupa çıkarması için şunları söylüyor: “Razer Blade’i üç yıl önce piyasaya ilk sürüşümüzden beri, Avrupa’daki dünyanın en ince, en güçlü ve en kolay taşınabilir dizüstü oyun bilgisayarına olan talebi izliyorduk. Bu üç yıl içinde Razer Blade’i oyuncu ve diğer kullanıcılardan gelen taleplerle daha da geliştirdik. Razer’ın yüksek performanslı oyun sistemleri en sonunda 2016’da Avrupa’ya açılmak için hazır. Hem de, oyuncuların istediği, ihtiyaç duyduğu ve hak ettiği üstün özellikler ve ürün desteği ile birlikte!”

Razer’ın Avrupa bölgesi Genel Müdürü Marco Chillon’un yorumları ise şöyle: “Blade’in Avrupa satışlarını, etkileyici bir oyun merkezi olan Kuzey Avrupa ülkelerinde başlattığımız için çok heyecanlıyız. Şu anda, Avrupa’nın geri kalanındaki oyuncuların ihtiyaçlarını karşılayacak olan klavye dizilimlerini en kısa sürede üretip piyasaya çıkarmak için hızla çalışıyoruz. Önümüzdeki yıl hedeflerden biri en iyi dağıtımcı ve mağazalarla çalışıyor olmak. Razer Blade dizüstü bilgisayarlarının en yeni jenerasyonunu, yerelleştirilmiş güç adaptörü ve kullanıcıların kullandıkları OS diline Uygun özellikler gibi pek çok bonusla birlikte herkesin kolay erişimine açmak istiyoruz.”

Razer Blade hakkında daha fazla bilgi için: http://www.razerzone.com/eu-en/gaming-systems/razer-blade

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler