div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Razer Forge TV için çalışmalar hızlandı

- Advertisement -

Oyun donanım ve yazılımlarında dünya lideri olan Razer’ın farklı teknoloji alanlarındaki çalışmaları devam ediyor. Razer’ın merakla beklenen Android TV oyun konsolu Razer Forge TV’nin oyun departmanındaki çalışmalar son günlerde iki kat hızlandı.

Razer Forge TV’nin geçtiğimiz günlerde Google Store’dan çıkması merak ve söylenti konusu olmuştu. Razer, “Forge TV’yi öldürmedik, aksine OUYA entegrasyonunu ve oyun departmanındaki çalışmaları hızlandırdık” açıklamasıyla söylentilere yanıt verdi.

Razer Forge TV, tüm oyuncuların Android oyunlarına kolayca erişebilmesi ve daha konforlu bir oynanış deneyimi yaşamaları için geliştiriliyor.

Razer bu amaçla çıktığı yolda geçtiğimiz aylarda OUYA’yı satın almıştı. Kickstarter projesi olarak ses getiren OUYA, Android TV evreninin en iddialı sistemlerinden biri olmasına ve gördüğü büyük ilgiye rağmen ayakta kalamamıştı. Razer OUYA’yı satın alarak, bu platform için geliştirilen oyunları hayatta tuttu ve oyun geliştiricilere olan borçları da üstlendi.

Dünyanın en büyük Android TV oyunları kataloğunu oluşturmak isteyen Razer şu sıralarda AAA yapımcılardan bağımsızlara kadar pek çok isimle çalışıyor. OUYA’nın Razer Forge TV’ye entegrasyonu devam ediyor.

Razer Forge TV ve birlikte kullanabileceğiniz kontrolcülerle ilgili daha fazla bilgi için: http://www.razerzone.com/gaming-systems/razer-forge-tv

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler