div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Razer Hammerhead kulaklıklar yenilendi!

- Advertisement -

Razer, popüler kulaklık ailesi Razer Hammerhead’in yeni özelliklerle güncellendiğini duyurdu. CNC alüminyum gövdeli Hammerhead kulakiçi kulaklık seti ve kulaklıklar artık çok daha güçlü.

Oyuncu ekipmanları ve oyun deneyimini zenginleştiren yazılımlarda dünya lideri olan Razer, popüler ürün ailesi Hammerhead’e gelen güncellemeleri duyurdu. İleri teknoloji ürünü CNC alüminyum gövdeli Hammerhead kulakiçi kulaklık seti ve kulaklıklar, yeni hoparlörler, in-line kontroller ve pasif ses yalıtımı ile güncellendi. Böylece Hammerhead ailesinin sağlamlığı, ömrü, kalitesi ve performansı daha iyi oyun ve müzik deneyimi için yükseltilmiş oldu.

Yeni Razer Hammerhead Pro V2 kulaklık seti ve Razer Hammerhead V2 kulakiçi kulaklıklar RazerStore’da (razerstore.com) satışa çıktı bile. Yeni ürünlerin dünya genelindeki diğer mağazalarda çıkış tarihi ise önümüzdeki Mayıs ayı.

razer-hammerhead-v2-lifestyle-2

Razer Hammerhead Pro V2 ve Razer Hammerhead V2, uçaklarda kullanılan kalitede alüminyumdan elde edilen CNC şaseye sahip. Mobil oyun ve müzik deneyimi için ideal olan düz kablo her iki modelde de kullanılmış. Razer Hammerhead serisinin en bilinen özelliği, gelişmiş akustik berraklık, mükemmel ses yalıtımı ve daha güçlü bas tepkisi sunması. Bu özelliğin devamı için, yeni Hammerhead’ler ekstra geniş 10 mm hoparlörler ile tasarlandı ve böylece önceki modellere oranla %20 geliştirme elde edildi.

Razer Hammerhead Pro V2 hem iOS hem Android cihazlarla uyumlu in-line mikrofonundaki üç adet hızlı kontrol butonuyla geliyor. Kusursuz iletişim deneyimi ve kullanıcının rahat ettiği şekilde ayarlar yapabilmesi için üç farklı büyüklükte değiştirilebilir kulaklık uçları ve seçeneğe bağlı çift-flanş eklentisi de unutulmuyor. Uyumlu ses ve mikrofon çıkışlarına sahip her cihazla rahatça kullanılabilmesi için dağıtıcı kablosu da var.

Razer Hammerhead 1

- Advertisement -

Alternatif olarak, Razer Hammerhead V2 en iyi mobil ses çözümüne ulaşmak isteyen kullanıcılar için, Pro V2’nin özellikleriyle donatıldı. Tek fark, bu modelde in-line mikrofon ve kontrollerin bulunmaması.

Razer’ın kurucu ortağı ve CEO’su Min-Liang Tan yeni Razer Hammerhead modelleri için şunları söylüyor: “Hareket halindeyken oyun oynuyoruz ve buradaki ihtiyaçlar bize orijinal Razer Hammerhead’i eşsiz ses kalitesini rahatlık ilkesiyle biraraya getiren şekilde tasarlarken ilham verdi. Hammerhead’lerin bu yeni jenerasyonu ise daha güçlü, ses kalitesi daha yüksek, daha dayanıklı ve eskisine göre çok daha kolay taşınabilir.”

Paket içeriği:

• Razer Hammerhead Pro V2 veya Razer Hammerhead V2 analog kulak içi oyun ve müzik kulaklığı
• Ses / mikrofon splitter kablosu (sadece Razer Hammerhead Pro V2’de)
• Üç farklı boyutta silikon kulaklık uçları
• Çift-flanş eklentisi
• Taşıma kabı

Ses ve mikrofon uyumu:

• 3.5 mm ses girişli cihazlar
• 3.5 mm ses + mikrofon kombine girişli cihazlar (sadece Razer Hammerhead Pro V2’de)

In-line kumanda fonksiyonları:

• 3.5 mm kombine girişli Apple™ iOS ve Android mobil cihazlarda tam fonksiyonlu çalışma

FİYAT:
Razer Hammerhead Pro V2 – USD 69.99 / EUR 79.99
Razer Hammerhead V2 – USD 49.99 / EUR 59.99

Razer Hammerhead 2

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler