div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Razer Mamba Türkiye’de!

- Advertisement -

Oyun ekipmanlarında dünya lideri olan Razer, dünyanın en gelişmiş oyun faresi olan Mamba’yı ve daha ucuz versiyonu olan Mamba Tournament Edition’ı kullanıcıların beğenisine sundu.

Yeni ürünler geliştirirken bir yandan da eski ürünlerini en son teknolojilere uygun biçimde güncelleyen Razer’ın 2015 model Mamba’sı pek çok özelliği sayesinde gücü elinizin altına getiriyor.
Mamba ilk olarak 2009’da piyasaya çıkmıştı ve kablosuz oyun performansı konusunda endüstri standartlarını oluşturmuştu. Mamba’nın 2.4 GHz kablosuz teknolojisi sayesinde oyuncular ilk kez kabloludan kablosuza “sıfır atıl zaman” ve “sıfır gecikme” ile geçmişlerdi. Sonraki 6 yıl boyunca Razer Mamba piyasadaki en iyi kablosuz oyun faresi oldu. Şimdi ise klasik Mamba, Mamba 2015’in piyasaya girişiyle birlikte ikinci sıraya indi.

E3 2015’in en çok ilgi gören ürün tanıtımlarından biri yeni nesil Mamba’nın tanıtımıydı. Dünyanın en hassas oyuncu faresi sensörüne ve devrim niteliğindeki Adjustable Click Force Teknolojisine sahip olan yeni nesil Mamba E3’den aylar sonra planlandığı gibi piyasaya çıktı.

Razer Mamba’nın yeni 5G lazer sensörü, çok ekranlı kurulumları ultra yüksek görüntü çözünürlüğüyle optimize ediyor ve 16,000 DPI’a kadar kontrol sağlıyor. 5G lazer yapısı dünyanın en hassas sensörü ve 1 DPI hıza kadar takip ediyor (şu andaki endüstri standardı 50 DPI). Yeni nesil oyun faresi sensörü 0.1 mm kadar hassas hareket takibi sayesinde ekran stresini azaltıyor ve böylece, hareket etseniz bile atışınız hedef üzerinden kalıyor. Razer Mamba’nın 5G lazer sensörü el hareketlerinizin doğal bir uzantısı olarak tasarlandı.
Razer’ın bu en yeni oyuncu faresi ayrıca Razer patentli Adjustable Click Force Technology özelliği de taşıyor. Bir oyun faresinin en önemli yönlerinden biri de sahip olduğu tıklama hassaslığı ve oyuncuların sık sık fare değiştirmesinin bir sebebi de fare tuşlarında kusursuz tıklama hassaslığını arıyor oluşları. Razer’ın yeni Adjustable Click Force Technology’si sayesinde, oyuncular artık farelerde fabrika ayarlarıyla gelen tıklama hassaslığına mahkum kalmayacaklar. Sol ve sağ fare tuşlarını aktive etmek için gereken tıklama hassaslığının seviyesini istedikleri gibi ayarlayabilecekler.

İster FPS oyunlarındaki kusursuz atış gerektiren keskin nişancılık aksiyonları olsun, ister MOBA oyunlardaki seri ateş için gereken daha hafif basışlar olsun, oyun deneyiminizi zenginleştirmek ve sahadaki en iyi oyuncu olmak için ihtiyaç duyduğunuz fare teknolojisine Razer Mamba sayesinde ulaşabileceksiniz. Razer Mamba’nın Adjustable Click Force Technology özelliği, 504° dönüşe sahip. Bu da her oyuncunun kendi oyun tarzına göre kurabileceği 14 farklı seçenek sunuyor.

Mamba, Razer Chroma açık geliştirici platformu ve SDK desteği sayesinde Chroma özellikli tüm Razer ürünleriyle uyumlu çalışıyor.

143347_bccca9ddd1df410bd42fbedbc62f686b

- Advertisement -

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler