div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

ReCore’un hikayesi emin ellerde…

- Advertisement -

Xbox One çıkış yaptığı günden beri en etkileyici hamlesine hazırlanıyor; birbirinden muhteşem gözüken, sadece Xbox’a özel oyunlar!

Bunların arasında Scalebound, Gears of War 4, Quantum Break ve Crackdown 3 gibi yapımlar ilk akla gelenler.

Haziran ayında E3 fuarında tanıtılan ve yapımcılığını Mega Man’in yaratıcısı Keiji Inafune’nin üstlendiği ReCore bunlardan biri. 2016’nın ikinci çeyreğinde Xbox One’a özel olarak piyasaya çıkacak aksiyon-macera türündeki oyunda, Far Eden adındaki gezegende hayatta kalan tek insan olan Joule’e, tabii robotların da yardımıyla insan ırkını yeniden canlandırması için yardımcı olmaya çalışacağız.

İlk videosundan itibaren bizleri heyecanlandırmayı başaran ReCore’un ekibindeki en dikkat çekici isim elbette Mega Man ve Mega Man X’in tasarımcısı Keiji Inafune. Bunun dışında hikaye kısmının da emin ellerde olduğunu söylememiz gerekiyor çünkü Armature Studios oyunun hikayesini yazma görevini, Destiny’nin baş metin yazarı olan ve Halo oyunlarının hikayeleri ve sinematiklerinde büyük katkısı olan bir isme, Joseph Staten’a vermiş durumda.

2013 yılında Bungie’den ayrılan ve o sırada adı açıklanmamış bir proje üzerinde çalışan Joseph Staten oyunun bizlere ulaşırken geçireceği evrim konusunda kilit öneme sahip. Daha önce çıkarttığı işlere bakılacak olursa takımdaki varlığı ReCore’dan beklentilerimizi yükseltiyor.

microsoft_recore

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler