div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Red Dead Redemption’ın Xbox One günleri yaklaşıyor!

- Advertisement -

Bir önceki neslin en gözde oyunlarından birisi olan Red Dead Redemption’ın Xbox One’ın geriye uyumluluğundan faydalanacağı günler yaklaşıyor.

Oyunun Xbox 360 sürümüne sahip olan şanslı Xbox One sahipleri, birkaç saatliğine oyunu indirme ve oynayabilme şansını elde etti. Oyun marketten kaldırıldıktan sonra bile oyunu oynayan bir arkadaşın profilinden oyunun market sayfasına erişmek ve oyunu indirmek, en azından bir süreliğine mümkün oldu. Şu an itibariyle ise bu market sayfası tamamen kaldırılmış durumda.

Her ne kadar oyunun geriye uyumluluğu henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da, programın açıklandığı ilk günlerden beri geriye uyumluluğu en fazla talep edilen oyunlardan biri olan Red Dead Redemption’ın programa kısa sürede dahil edilmesi bekleniyor zira Xbox’tan Larry Hyrb test aşamasındaki oyunun market sayfasında “kazara” gözüktüğünü söyleyip özür diledi bile.

Şu anda emülatör üzerinden test edilen oyunu indirme ve oynama şansına sahip olanlara göre ise oyunda bazı takılmalar yaşanmakta, aşağıda bir oynanış videosu da görebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler