div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Resident Evil 0 Remastered ne kadar farklı?

- Advertisement -

Elimizi sallasak Remastered oyunlara çarptığımız vakitlerdeyiz ama açıkçası Resident Evil’ı biraz kayırmakta sakınca yok.

Bu yılın başlarında bizimle buluşan Resident Evil HD Remastered o kadar fazla beğenimizi kazanmıştı ki Ertekin üzerine bir video serisi dahi çekti (Tık), oyun ilk halinin tüm eşsiz bileşenlerini alıp son derece özenli bir şekilde günümüze taşımayı başarmıştı ve sonraki Resident Evil Remastered oyunları konusunda beklentimizin de yükselmesine neden oldu.

Resident Evil 2 ve Resident Evil 3: Nemesis için ise gözüken o ki biraz daha beklemek zorunda kalacağız, zira sırada Resident Evil 0 var. 2002 yılında Gamecube’e çıkan ve bu yüzden çoğumuzun deneyim edemediği yapımın ilk görüntüleri daha önce paylaşılmıştı bilindiği gibi.

Capcom bu kez oyunun 1999’daki N64 prototipi, 2002’deki Gamecube versiyonu ve HD Remastered versiyonunun bir arada göründüğü bir video hazırlamış. Tam da beklediğimiz gibi, çok başarılı gözüküyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler