div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Resident Evil 4 için HD kaplama paketi!

- Advertisement -

Resident Evil 4 hem yapımcı, hem de izometrik kameraya alışık Resident Evil tutkunları için zor bir oyunu, ama seneler geçmesine rağmen halen hatırlanıyor.

Resident Evil’in üç ana oyunu ve onca spin-off hikayesinde bizleri alıştırdığı izometrik kameradan vazgeçtiği ilk önemli yapımdı Resident Evil 4, elbette FPS kamerasından oynanan Resident Evil Gun Survivor gibi iğrenç yapımları bir kenara koyuyorum. Bir köydeki insanların zamanının hayat bilgisi kitaplarında anlattıkları gibi “tarhana serilir, turşu kurulur, kışa hazırlanılır” konseptinden çıkıp sapkınlaşması ile yola çıkmış ve farklı ama oldukça doyurucu bir oynanış deneyimi yaşamıştık.

Oyun o kadar başarılı oldu ki Resident Evil serisi sonraki oyunlarda da omuz üstü kamera konseptinin dışına çıkmadı.

Aradan zaman geçtikten sonra oyunun grafiklerinin de artık göz dağlamaya başladığını kabul etmek gerek. Bu yüzden bir çift Resident Evil fanı oturup “RE4 HD Project” adında bir çalışmaya imza atmışlar ve sonuçlar da oldukça etkileyici gözüküyor.

Eğer hoşunuza gittiyse ve Resident Evil 4’ün PC versiyonuna sahipseniz 4.2gb boyutundaki kaplama paketini şu adresten indirebilirsiniz.
http://www.re4hd.com/?page_id=448

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler