div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Resident Evil’ın en sevilmeyen üyesi yeni nesle mi geliyor?

- Advertisement -

Resident Evil 3: Nemesis’in ardından omuz üstü kameraya geçen Resident Evil serisinin muhtemelen en az sevilen üyelerinden Resident Evil 6 yeni nesle gelebilir.

Elbette dilimizi ısırıyor ve Resident Evil: Gun Survivor adındaki, sadece serinin değil, tüm oyun tarihinin en kötü oyunlarından birini ayrı tutuyoruz. Resident Evil 6, serinin Resident Evil olmayı bir kenara bırakıp sıradan bir aksiyon oyununa dönmeye en fazla yaklaştığı yapımdı. Neyse ki Revelations ve Revelations 2 bu anlamda seriyi biraz olsun sevdiğimiz çizgiye döndürmeyi başardı.

Bu açıdan oyunun Koreli bir derecelendirme kuruluşunun listesinde PS4 ve Xbox One için gözükmesi bizi şaşırttı diyebiliriz. Çoğu firmanın en düşük not alan yapımlarını “unutturmaya” çalıştığı bir dönemde yaşıyoruz ve Capcom’un böyle taşın suyunu çıkarmaya yönelik bir adım atması oldukça cesaret gerektirir. Diğer taraftan Capcom’dan ne bir doğrulama geldi, ne de oyunun direkt bir port mu yoksa remastered mı olacağı yönünde bir bilgimiz var, bakalım zaman ne gösterecek?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler