div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Rise of the Tomb Raider, Xbox 360’da hiç de fena durmuyor!

- Advertisement -

Anlaşılan Microsoft gerçekten “Rise of the Tomb Raider bir Xbox Exclusive’ıdır” sözünün üzerinde duruyor, bu yüzden oyun hem XBox 360 hem de Xbox One’a geliyor. Ancak last-gen akla sonradan gelen bir düşünce bu yüzden oyunun Xbox 360 yapımını, Crsytal Dynamics yerine Nixxes Software üstlendi. Ve anlaşılır bir şekilde herkes oyunun Xbox 360 versiyonundan pek ümit beklemedi.

Oyunun çıkışından 2 ay önce, Rise of the Tomb Raider’ın Xbox 360 versiyonu hakkında ilk detaylar geldi ve Xbox One ile karşılaştırma yapıldı. Üstte Xbox One, altta ise Xbox 360. Görünen o ki oyun Xbox 360’da hiç de fena durmuyor. Beklenildiği gibi grafikler ve hatlar daha düşük kalitede ancak XBox 360 için gerçekten güzel grafikleri var. Oyunun baya eski bir konsol için yapıldığını düşünürsek kullanıcıların makinelerini update etmeleri gerektiğini hatırlatmakta fayda var.

Tabii kide görünüş işin sadece bir parçası. Oyunun XBox 360’da nasıl çalışacağını ve ya çalışıp çalışmayacağını henüz bilmiyoruz ancak belli olan bir şey var ki, konsolun limitlerini sonuna kadar zorlayacağa benziyor. Artık günümüzde eski konsollar için oyun yapmak pekte popüler olan bir durum değil ve XBox 360 ya da PS3 gibi konsollara artık pekte iyi oyun çıkmaz oldu. Umarız kullanıcıları konsollarını bir kenara koymadan önce sağlam bir oyun daha oynama imkanı bulurlar.

TR1-620x
Gözler popoya kayıyor fark etmedik sanmayın. 😉

TR2-620x

TR3-620x

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler