div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Rising Storm’un yeni oyununda rota Vietnam!

- Advertisement -

2013 yazında Windows’a özel olarak piyasaya çıkan Rising Storm’un ikincisi, uzun süredir uğramadığımız bir coğrafya’da geçecek: Vietnam

Tripwire Interactive tarafından geliştirilen ilk oyun, fps oyunlarının ‘simülasyon’ kanadına daha yakındı ve tıpkı firmanın eski oyunu Red Orchestra 2 gibi son derece beğenildi. Serinin yeni oyunu artık ikinci dünya savaşı arazilerinde geçmeyecek, bir süredir tadına vararak oynama şansına erişemediğimiz Vietnam, Rising Storm 2’nin yeni savaş alanı.

İkinci dünya savaşının ardından “savaş” lafını duyduğu gibi silahına davranmaya alışmış bir halkın bile tepkisini çeken Vietnam savaşı, planlananın aksine senelerce sürmüş ve her hangi bir sonuç alınamadan Amerikan güçlerinin çekilmesine yol açmıştı. Tripwire Interactive ise on sene önce Battlefield:Vietnam ve Vietcong oyunlarında tecrübe ettiğimiz bu döneme biraz daha simülasyon tarafından bakacak. Oyunda döneme ait tüm silah ve araçları gerçeğine uygun şekilde modellenmiş olarak bulmak mümkün olacak. İkinci dünya savaşının aksine gelişen teknolojiler neticesinde de daha önce tecrübe etmediğimiz napalm saldırıları, çok namlulu roketatarlar, tanksavar füzeleri, havadan havaya güdümlü füzeler gibi dönemin teknolojisini yansıtan araç gerece emrimizde olacak.

Oyun sadece Windows’a çıkması bekleniyor, lakin çıkış tarihi hakkında henüz bilgi yok.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler