div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Robotların savaşı Rising Thunder!

- Advertisement -

Radiant Entertainment küçük bir oyun yapımcısı olarak göze çarpıyor. Bu yapımcı ekibin şu ana kadar yalnızca Stonehearth isimli bir oyunu bulunuyordu. yapımcı ekip aldığı karar ile yeni bir oyun yapmaya koyuldu bile. Hatta bunun için bir kaç oynanış videosu dahi yayınladılar.

Dövüş oyunlarının klasikleşmiş konseptinden sıkıldıysanız Rising Thunder size aradığınız eğlenceyi sunabilir. Robotları birbiriyle dövüştüreceğimiz Rising Thunder Evulotion Championship Series’in yaratıcılarından olan Tom Cannon tarafından geliştiriliyor. Henüz oyun hakkında yayınlanan birkaç ufak video dışında çok da fazla bilgi yok. Ancak oyunun rekabetçi bir oynanış içereceği ve oynamanın tamamen ücretsiz olacağı biliniyor. Her F2P oyunda olduğu gibi elbette oyuncular yalnızca karakterlerin kozmetik eşyalarına para verecekler. Oyunun alfa testleri 28 Temmuz’da başlayacak. Siz de Rising Thunder’ın test aşamalarına katılmak isterseniz internet sitesini ziyaret ederek kayıt olabilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler