div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Rock Band 4 geldi, indirilebilir şarkılar bir türlü gelemedi!

- Advertisement -

Rock Band 4 oyununun piyasaya sürümünün üzerinden üç hafta geçmiş olmasına rağmen oyun severler pek çok şarkının halen indirilebilir durumda olmamasından dolayı şikayetçi. Özellikle Avrupa’lı PlayStation 4 sahipleri tonlarca miktardaki (1500’den fazla) şarkıyı bekleme konusunda oldukça sabırsız.

Her ne kadar çeşitli mağazalarda satışları gerçekleşmeye başlamış olsa da bu şarkılara erişilebilirlik Rock Band oyuncuları için hayati önem taşımakta. Bilindiği gibi önceki Rock Band oyunları için satın alınan DLC’ler Rock Band 4’te tekrar yükleme ile kullanılabilir olacak.

Bu sırada Rock Band’ın yaratıcısı Harmonix çeşitli sosyal medya mecralarından oyun sever kitlelere tatmin edici cevaplar vermeye çalışıyor. Rock Band 4’ün yayıncısı MadCatz’den gelen açıklamalara göre ise DLC’lere global anlamda erişimi sağlamak adına yoğun çalışmalar yapıldığı, birbirinden farklı kıta, ülke ve bölgelere göre değişen teknik desteklerle bağlantıyı sağlamaya çalıştıkları söyleniyor.

Sony Computer Entertainment Europe(SCEE) ise Amerika şubesinden bağımsız hareket ederken, ülkelerdeki DLC piyasa sürümlerinin onay ve reddedilmeleri ile ilgileniyor. Bununla birlikte, Harmonix SCEE ile oyunların erişilebilir olması için her gün konuştuğunu dile getirdi.

Ekim ayının ilk haftasında piyasaya çıkan Rock Band 4’ün ülkemize kim tarafından getirileceği henüz net değil.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler