div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Rock Band 4’e firma çalışanlarından “fake inceleme” desteği!

- Advertisement -

Bu ayın başında piyasaya çıkan ve henüz ülkemize herhangi bir distribütör tarafından getirilmeyen Rock Band 4 kendisini bir skandalın ortasında buldu.

Rock Band 4 bilindiği gibi 1500’den fazla şarkı ve daha önceki oyunlar için üretilmiş neredeyse tüm cihazları desteklemesiyle Guitar Hero Live’a göre büyük bir avantajla başlamıştı. Derken hevesimiz kursağımızda kaldı zira oyunu, enstrümanlarını ve oyunun X360’ın kablosuz gitarlarını desteklemesi için gereken adaptörün ülkemizde distribütörünün olmadığını öğrendik.

Yurt dışında ise Rock Band 4 yüz kızartıcı bir durumla yüz yüze geldi. Reddit’te bir kullanıcının dikkatini çekmesi üzerine ciddi bir muhabbet dönmüş durumda. Konu da şu, Harmonix çalışanlarının Rock Band 4’ü Amazon üzerinden yaptıkları Fake incelemeler ile yere göğe sığdıramıyor olması. Elbette kendi emeğinizi koyduğunuz bir şeyi beğenmeniz kadar doğal bir şey olamaz, oyun da hiç fena inceleme puanları almadı ancak etik gereği kendi ürününüz hakkında herkese açık yorumları kullanarak sahte inceleme puanları vermeniz öyle mazur görülebilecek bir şey değil.

Firma çalışanları bazı incelemelerini silmiş olmasına rağmen bir kısmı Print Screen’e yakalanmış durumda.

harmonixnaughty-noscale

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler