div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Rocket League’in yeni DLC’sinin içeriği belli oldu!

- Advertisement -

Birçoğumuz bildiği ve arkadaşlarıyla oynamaktan zevk aldığı oyun Rocket League’e gelecek olan DLC’nin içeriği belli oldu. adı Revenge Of the Battle Cars olan genişletme paketi, Ekim ayında PC ve PS4 için aynı anda çıkacak. Herzaman ki gibi içeriklerin bir kısmı bedavayken bir kısmı paralı olacak (çok uyugn bir fiyat).

Bildiğimiz Urban Station haritasına gece modu eklenirken, Utopia Coliseum haritasına da alacakaranlık modu geliyor. Bunlara ek olarak yeni topluluk ve ülke bayrakları ekleniyor. Oyunun ikini paralı oyun içi içeriği ise bu güncellemeyle aynı gün de gelecek (kesin tarih belli değil henüz) ve fiyatı 3.99 dolar olacak. Revenge Of the Battle Cars genişletmesini alırsanız, Scarab ve Zippy adında iki yeni araca sahip olacağız. Bunların her birine 6’şar olmak üzere 12 adet çıkartma, üç yeni boya tipi, iki adet yeni tekerlek, Accelerato ve Battle-Stars adında iki tane yeni nitro, 4 adet şapka, iki adet anten ve hem PS4 hem de Steam için yeni başarımlar eklenmiş olacak.

Gelecek olan DLC’nin bir de trailerı mevcut iyi seyirler dileriz. 🙂 Ha bu arada unutmadan ekleyelim, oyun yapımcısı Psyonix şuanda alışa gelmemiş haritalar üzerinde çalıştıklarını bildirdi. Bakalım bakalım…

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler